Over ons

Welkom bij Leven Zonder Schildklier

Deze website is opgezet voor en door mensen in België en Nederland met een niet of niet goed werkende schildklier, zoals schildklierpatiënten, schildklierkankerpatiënten en mensen geboren zonder schildklier.
Als schildklierpatiënten en lotgenoten zijn wij niet medisch geschoold en kunnen geen medisch advies geven.
Wij geven hier onze ervaringen met onze schildklier en informatie over schildklier en alles wat daaromheen komt kijken. Al onze informatie is evidence based, dat wil zeggen dat de informatie volledig medisch verantwoord is.
Zonder Schildklier Leven is tot nu toe een kleine patiëntenvereniging. Je kunt lid worden van onze vereniging door het lidmaatschapsformulier in te vullen. Het lidmaatschap van de vereniging kost 5 euro, maar het stellen van vragen kost niets.Stort uw bijdrage op het IBAN nummer:
NL64 INGB 0679 0991 66, t.n.v. Peter Lakwijk, o.v.v. Leven zonder schildklier.

President George Bush en zijn vrouw Barbara hadden allebei een te snel werkende schildklier.

Vrijwilligers gezocht!

Wij kunnen ook uw steun gebruiken, bij het opzetten van de organisatie, zoals een webmaster om de website te verbeteren en te onderhouden, maar ook ervaringsverhalen zijn welkom.Verder zoeken we steeds naar aanvulling van het bestuur en naar mensen die kunnen helpen bij het organiseren van voorlichtingsavonden in ziekenhuizen en het beantwoorden van vragen.

Heb je vragen over de vereniging, over de schildklier of over de website stuur dan een mailtje naar info@levenzonderschildklier.be.

Disclaimer