oud.Home

  • Vergeetachtig en de schildklier Wat heeft de schildklier te maken met vergeetachtigheid? Veroorzaakt de schildklier dementie of de Ziekte van Alzheimer Een klein orgaan met een grote impact op het lichaam

Welkom

Deze website is opgezet voor en door mensen in Nederland en België met een niet of niet goed werkende schildklier, zoals schildklierpatiënten, schildklierkankerpatiënten en mensen geboren zonder schildklier.
Als schildklierpatiënten en lotgenoten zijn wij niet medisch geschoold en kunnen geen medisch advies geven.
Wij geven hier onze ervaringen met onze schildklier en informatie over schildklier en alles wat daaromheen komt kijken. Al onze informatie is evidence based, dat wil zeggen dat de informatie volledig medisch en wetenschappelijk verantwoord is.
Leven Zonder Schildklier is een patiëntenclub. Je kunt lid worden van onze club door het lidmaatschapsformulier in te vullen. Het lidmaatschap van de vereniging kost €5,- per jaar, en we kunnen wel extra financiële steun gebruiken.

Vrijwilligers gevraagd

Wij kunnen ook andere steun gebruiken. In eerste instantie bij het opzetten van de organisatie, zoals een webmaster om de website te verbeteren en te onderhouden, maar ook ervaringsverhalen zijn welkom.
Niet alleen de organisatie is in oprichting, maar ook deze site. Alles werkt nog niet zoals het moet, maar we proberen toch al informatie te geven waar je wat aan hebt. Probeer de verschillende pagina’s en laat het ons weten als er iets niet goed is.
Heb je vragen over de vereniging, over de schildklier of over de website stuur dan een mailtje naar info(at)levenzonderschildklier.be